Over ons

Conny en Lida werken al jarenlang samen.
Naast hun reguliere werkzaamheden richten zij zich onder meer op het vertellen van bijzondere verhalen van gewone mensen. Want tenslotte heeft iedereen een verhaal te vertellen. Over het leven, verleden, heden, toekomst, werk, hobby, familie, liefde, vrienden, huisdieren...

Lida Hoebeke (links):
'Mijn kinderen hebben maar een vaag idee van wat ik op mijn werk doe. "Iets op kantoor", veel verder komen ze niet. Vanuit die gedachte ontstond het idee voor deze website. Want ik ben best nieuwsgierig naar hoe werkend Rotterdam de dag door brengt.'

Conny Rijken (rechts):
'Er is zoveel te kiezen als je je oriënteert op de arbeidsmarkt. Misschien brengt deze website je op een idee. Maar het is natuurlijk ook leuk te lezen hoe enthousiast mensen vertellen over hun werk en datgene waar ze dagelijks mee bezig zijn. 

Over onze boeken:

'De Noordsingel', verhalen van binnen en buiten

Over het voormalige gevangeniscomplex ‘De Noordsingel’ zijn vanzelfsprekend enorm veel verhalen te vertellen. Wij gingen op onderzoek. We spraken veel mensen die er ‘gelogeerd’ en gewerkt hebben. Maar ook buurtbewoners en mensen die op de een of andere manier ‘iets’ met De Noordsingel te maken hadden. Een selectie van deze grappige, spannende en verdrietige verhalen is opgenomen in dit boek. Het voorwoord is geschreven door burgemeester Aboutaleb.
Neem voor meer informatie over dit boek contact met ons op.

Ik wil nooit meer oorlog

Conny en Lida zijn ook de auteurs van het boek 'Ik wil nooit meer oorlog', waarin acht Engelandvaarders hun verhaal vertellen. Niet alleen over hun vlucht naar Engeland tijdens de oorlog, maar ook over hoe hun leven na de oorlog is verlopen. Indrukwekkende verhalen van indrukwekkende mensen.

Kijk voor meer informatie over dit boek op:
www.ikwilnooitmeeroorlog.nl

Lijn 4, Over een kleurrijke stad in beweging

In oktober 2014 verscheen van de hand van Conny en Lida het boek 'Lijn 4 Over een kleurrijke stad in beweging'. Dit boek bevat verhalen van Rotterdammers die in de buurt van de fameuze Rotterdamse tramlijn 4 wonen, werken of verblijven.

Neem voor meer informatie over dit boek contact met ons op.